ÉRTESÍTÉS – Fűtés indítás

ÉRTESÍTÉS – Fűtés indítás

Tekintettel az egyre romló időjárási viszonyokra és csökkenő átlaghőmérsékletre, valamint a fűtésindítási kérelmek megnövekedésére, az Ózdi Távhő Kft. központilag elindítja a fűtésszolgáltatást 2024. szeptember 18-án.

Fontos információ:

A fűtésindítást követően a hőközponti szabályozó elektronika folyamatosan a külső hőmérséklethez igazítja a radiátorokban keringtetett víz hőmérsékletét vagy éppen leállítja a keringtetést, ha nincs rá szükség. Tehát az, hogy elindult a fűtésszolgáltatás nem jelenti azt, hogy folyamatosan ugyanolyan melegek a radiátorok, ha süt a nap és viszonylag meleg van kint, akkor nincs hőbetáplálás az épületbe, ha pedig este vagy reggel lehűl a levegő és egy kicsit hűvösebb van, akkor a digitális automatika bekapcsol.

Kérjük, hogy azok a Felhasználók, Társasházak, akik a szolgáltatást nem kívánják igénybe venni,  a kérésüket a Felhasználói Képviselő, ill. a Társasház Képviselője által írásban közöljék. Írásbeli kérvényüket kérjük eljuttatni a tavhoozd@tavhoozd.hu e-mail címre, vagy az Ózd, Zrínyi út 3. postacímre, vagy a telephelyünkön található diszpécserszolgálathoz.

Kérjük a fentieket elfogadni, és az előzőekben leírtak szerint eljárni szíveskedjenek.

 

Ózd, 2024. szeptember 17.

ÓZDI TÁVHŐ KFT